Старт 5 потоку: лютий 2025 року
Курс “Кондитер-початківець”:

солодкий бізнес з нуля до високих чеків

Незалежно від рівня підготовки, ви опануєте всю базу від класичних бісквітів до сучасних європейських десертів. Станете впевненим кондитером з “0” до перших продажів за 15 тижнів.
Безкоштовна консультація
Бонус за реєстрацію: підбірка 10-ти найпопулярніших рецептів
Почніть заробляти в себе на кухні
від 20000 грн/місяць

Вам підходить цей курс, якщо ви:

Любитель

This is blog tile heading

Зробите перший крок в кондитерській справі. Освоїте всі види виробів: бісквіти, тарти, класичні, мусові торти і не тільки. 
Новачок

This is blog tile heading

Ви зрозумієте і освоїте  “хімію” усіх інгредієнтів, текстур, поєднань різних начинок, смаків. Зможете створювати власні десерти, розуміючи їхні властивості, стабільність. Сформуєте асортимент, упакуєте Instagram та почнете отримувати перші замовлення. 
Практик

This is blog tile heading

Підвищите кваліфікацію. Отримаєте професійні робочі рецепти, які завжди вдаються. Розширите асортимент. Навчитесь рахувати собівартість, націнку і зможете перетворити кондитерку на стабільний дохід навіть в умовах високої конкуренції. 

Програма навчання

Курс “Кондитер з нуля”
Модуль 1 “Основа основ”
1. Мафіни
Ваніль-ожина
Шоколадні
Лимонні
Начинки:
Карамель класична
Лимонний курд
Креми:
Пломбір
Меренга
2. Меренга
Десерт «Павлова»
Меренговий рулет з ягодами
3. Зефір
Яблучний
Манго-маракуя
4. Кекси
Шоколадний з сухофруктами та тоффі (карамель)
Кекс ягідний з йогуртом
5. Печиво
Діаманти
Шоколадне з горіхами
“Спекулос”
“Прованс”
Модуль 2 “Класичні та бісквітні торти та рулети”
1. Рулети
Шоколадний з цитрусовим центром
Заварний рулет з ягідним центром
2. Бісквітні торти та ярусний торт із wow-декором
“Ваніль-ягоди”
Морквяний торт з абрикосом
“Шоколад-Бейліс”
Горіховий з грушею
Вишня-шоколад
3. Два види трайфлів
Захер
Осінній
4. Картопля-ескімо
5. Класичні торти
“Чорний ліс”
Карамельний медовик
“Київський”
“Наполеон”
“Шарлот” з грушею
Модуль 3 “Мусові десерти”
1. Мусові торти
Ягідно-йогуртовий з чизкейком всередині
“Снікерс”
“Захер”
“Тропічнні фрукти”
“Полунично-банановий мілкшейк”
2. Мусові тістечка
“Фундук-яблуко”
Шоколадне
Ягідне
“Екзотик”
3. Веріни
“Баноффі”
“Пломбір”
Панакота
Модуль 4 “Тарти”
Тарта з карамелізованими яблуками та фундуковим франжипаном
Тарт “Бурдалу”
Класичні французькі лимонні тарти
Пісочні кошики з ягідним кремом
Модуль 5 “Чізкейки”
Чизкейки
Чизкейк “New-York”
Чизкейк “Тропік” без випікання
Порційний чизкейк на паличці “Три шоколади”
Порційний чизкейк на паличці “Рафаело”
БОНУС Модуль  “Бенто торти”
У програмі:
Шоколад-Вишня
Манго-маракуя
Малина-кокос
Ягідний
Бейліс-кава
Спецпрограма
·
Спецпрограма
·
Спецпрограма
·
Спецпрограма
·
Спецпрограма
·
Спецпрограма
·
Спецпрограма
·
Спецпрограма

“Навички маркетингу, продажів і підприємницького мислення для кондитера”

Це спеціалізоване навчання, яке прокачає вас як підприємця, навчить ефективно просувати себе і збільшити кількість клієнтів.
Модуль 1 “Як розраховувати собівартість?”
Блок від фінансиста
Інсайт від Євгенії: дуже важливо мати розуміння всіх прорахунків, щоб продавати ефективно та масштабуватись. Ці знання — маст-хев!
У програмі:
ZOOM від фінансиста.
Надзвичайно корисні, зрозумілі та легкі для власної адаптації таблиці для прорахунків.
Модуль 2 “Як робити смачні фотографії та відео, через які приходять клієнти”
Блок від відеографа Анни Стратюк
У програмі:
Все про фото та відео.
Як ефектно знімати на iPhone та Android.  
Як працювати з природнім світлом і не витрачатись на додаткові девайси.
Модуль 3 “Як впливати на кількість клієнтів завдяки соцмережам сучасного бізнесу”
Блок про SMM як невіддільну частину сучасного бізнесу
У програмі:
Позиціонування ОБ в соцмережах.
Як створити свою унікальну торгову пропозицію.
Упакування профілю.
Контент-план і як його писати без досвіду.
Reels-маркетинг(монтаж reels).
Сторіз-маркетинг.
Контент під інфоприводи.
Копірайтинг: як писати цікаві та продаючі тексти.
Модуль 4 “Як подолати страх почати свою справу”
Блок від психолога
Прямий ефір на тему: «Як не боятись заявляти про себе і подолати страхи»
дуже важлива тема для усіх, хто прагне розвиватись, а не «тупотіти на граблях» зі страхом вкластись і прогоріти!
Модуль 5 “Як ставити цілі та ефективно їх досягати. Дисципліна”
Блок робота з коучем
Де брати мотивацію
Що таке дисципліна і як дисциплінувати самого себе
Як правильно ставити цілі і досягати їх , а не здаватись на пів шляху
більше ніж курс
·
більше ніж курс
·
більше ніж курс
·
більше ніж курс
·
більше ніж курс
·
більше ніж курс
·
більше ніж курс
·

Разом з курсом ви отримаєте

Це більше ніж курс, адже ви отримуєте ще:

Зустрічі онлайн з головним спікером

Кожні два тижні зустрічаємося з Євгенією Періг. Розбираємо ваші кейси, даємо поради, відповідаємо на запитання. Це гарантія прогресу без помилок і марнування продуктів, зате з мотивацією!

Перевірку домашніх завдань

Ви надсилаєте фото своєї роботи, і Євгенія дає детальний фідбек. Завдяки цьому ви швидше досягнете бажаного результату, уникаючи зайвих спроб.

Групові зустрічі з експертами

Фінансисти, психологи, контент-мейкери й коучі допоможуть подолати бар’єри, подбати про презентацію й спланувати дохід для впевненого руху до мрії.

Друковані матеріали

Книга з усією детальною теорією курсу та рецептурники завжди під рукою — зручно, практично, ефективно. Не треба шукати десь в телефоні. 

Кондитерську спільноту

Підтримка 24/7! У чаті ділимося досвідом, рецептами й відповідями на запитання. Ваше натхнення у колі однодумців із різних країн. 

Роботи наших студентів з нуля

І ви теж так зможете
Навчання почала у вересні, а в листопаді вже отримала запрошення до співпраці з весільним холом. Зараз відкриваю свою студію.
Зараз я маю замовлення щодня. Придбавши курс "початківець" зробила 100% вибір в сторону кондитерки, а не офісної роботи.....вже зараз маю заробіток декілька разів більший, ніж на офісній роботі
Була майстром манікюру, а зараз працюю над відкриттям своєї кав’ярні

Отримайте базу кондитера

і навчіться готувати усе від класичних бісквітів до сучасних європейських десертів,  розуміючи “хімію” продуктів, смаків та поєднань

Євгенія Періг

Автор та головний спікер курсу

Євгенія Періг

Засновниця Perig Academy та кондитерської La Creme
Навчила понад 2000 кондитерів
Дружина, мама двох діток, яка знаходить час на сім’ю та улюблену справу
Євгенія змогла здійснити свою мрію – стати відомим українським кондитером. Євгенія проходила навчання у відомих шеф-кондитерів в США, Іспанії, Азії, Еміратах. І ділиться секретами відомих професіоналів світу зі своїми студентами.
“Після навчання ви зможете готувати не лише “за рецептом”, а будете впевнено себе відчувати у всіх начинках та текстурах, які ви навчитесь комбінувати, створюючи нові десерти!”
Десерти Євгенії
·
Десерти Євгенії
·
Десерти Євгенії
·
Десерти Євгенії
·
Десерти Євгенії
·
Десерти Євгенії
·
Десерти Євгенії
·

Обирайте тариф під свій запит

Самостійний

5 модулів 21 уроки

5 модулів з рецептами
Конспекти та додаткові матеріали для друку
Повна оплата -20%
20750 грн.
16600

Наставництво

21 модуль 52 уроки

5 модулів з рецептами
Спецпрограма “Навички маркетингу, продажів і підприємницького мислення для кондитера”
Бонус “10 бісквітних тортів з декорами на мільйон”
Конспекти та додаткові матеріали для друку
Загальний чат з Євгенією та куратором
Чат – пʼятірка з Євгенією
Зідзвони з Євгенією в пʼятірках 1 раз на 2 тижні
Розбори від коуча
Дипломна робота
Сертифікат
Друкована книга з теоретичною частиною
Друкований рецептурник
Повна оплата -33%
62250 грн.
41500

Відгуки студентів

Відповіді на популярні питання

Чи є підтримка після закінчення курсу?

Так, ви матимете доступ до спільноти в Телеграмі, чат зі студентами залишається з вами назавжди.

Чи є розстрочка?

Так, ми пропонуємо декілька варіантів банків від 3 до 6 місяців. Якщо потрібно більше, наш менеджер підбере для вас найкращий варіант.

Чи підійде курс, якщо я повний новачок?

Курс підходить як для новачків, які прийшли в кондитерку з нуля, так і досвідченим кондитерам, які вже мають замовлення, та хочуть розширити асортимент та підвищити чек.

Де буде відбуватись навчання?

На зручній платформі, де будуть розташовані уроки в записі. Ви в будь-який момент зможете їх передивлятись.