Старт навчання: Cічень 2025 року
Тривалість: 15 тижнів

Онлайн курс від Євгенії Періг: “Кондитер-початківець”

Стань впевненим кондитером з “0” до перших продажів за 15 тижнів. Забудь про невдалі спроби та розчарування — отримай перевірені методики від кондитера з 8-ми річним стажем, опануй нову професію та почни заробляти в себе на кухні.

Кому підійде навчання?

Любитель
Ви ніколи не проходили кондитерських курсів
Хочете вражати сімʼю та близьких новими рецептами
Хочете перетворити хобі в стабільний заробіток
Не знаєте з чого почати в кондитерській справі
Початківець
Маєте досвід проходження кондитерських курсів
Хочете вийти на новий рівець, але відчуваєте невпевненість у собі
Не вірите у свої сили та боїтесь помилитись
Хоче розібратись у текстурах, смаках та навчитись їх поєднувати
Кондитерська справа для вас — спосіб розслабитись та відключитись від зовнішніх проблем
Практик
Практикуючий кондитер в пошуку нових рецептів, розширення асортименту, підвищення кваліфікації
Шукаєте натхнення та оточення однодумців
Хоче отримати професійні робочі рецепти, які завжди вдаються, а не «на око замісила»

Формат навчання

Навчання проходить у форматі професійно відзнятих відеоуроків, які ви зможете переглядати у зручний для вас час
Онлайн-зустрічі у Zoom, а також постійна підтримка в чаті
15 тижнів повноцінного навчання, яке можна переглядати, коли зручно
Додаткові матеріали та конспекти (таблиці, файли, рецептурники)

Програма курсу

Блок 1
1. Мафіни
Ваніль-ожина
Шоколадні
Лимонні
Начинки:
Карамель класична
Лимонний курд
Креми:
Пломбір
Меренга
2. Меренга
Десерт «Павлова»
Меренговий рулет з ягодами
3. Зефір
Яблучний
Манго-маракуя
4. Кекси
Шоколадний з сухофруктами та тоффі (карамель)
Кекс ягідний з йогуртом
5. Печиво
Діаманти
Шоколадне з горіхами
“Спекулос”
“Прованс”
Блок 2
1. Рулети
Шоколадний з цитрусовим центром
Заварний рулет з ягідним центром
2. Бісквітні торти та ярусний торт із wow-декором
“Ваніль-ягоди”
Морквяний торт з абрикосом
“Шоколад-Бейліс”
Горіховий з грушею
Вишня-шоколад
3. Два види трайфлів
Захер
Осінній
4. Картопля-ескімо
5. Класичні торти
“Чорний ліс”
Карамельний медовик
“Київський”
“Наполеон”
“Шарлот” з грушею
Блок 3
1. Мусові торти
Ягідно-йогуртовий з чизкейком всередині
“Снікерс”
“Захер”
“Тропічнні фрукти”
“Полунично-банановий мілкшейк”
2. Мусові тістечка
“Фундук-яблуко”
Шоколадне
Ягідне
“Екзотик”
3. Веріни
“Баноффі”
“Пломбір”
Панакота
Блок 4
Тарта з карамелізованими яблуками та фундуковим франжипаном
Тарт “Бурдалу”
Класичні французькі лимонні тарти
Пісочні кошики з ягідним кремом
Блок 5
Чизкейки
Чизкейк “New-York”
Чизкейк “Тропік” без випікання
Порційний чизкейк на паличці “Три шоколади”
Порційний чизкейк на паличці “Рафаело”
Блок 6 від фінансиста
Інсайт від Євгенії: дуже важливо мати розуміння всіх прорахунків, щоб продавати ефективно та масштабуватись. Ці знання — маст-хев!
У програмі:
ZOOM від фінансиста.
Надзвичайно корисні, зрозумілі та легкі для власної адаптації таблиці для прорахунків.
«Бенто-торти»
У програмі:
Шоколад-Вишня
Манго-маракуя
Малина-кокос
Ягідний
Бейліс-кава
Блок 7 від відеографа Анни Стратюк
У програмі:
Все про фото та відео.
Як ефектно знімати на iPhone та Android.  
Як працювати з природнім світлом і не витрачатись на додаткові девайси.
Блок 8 про SMM як невіддільну частину сучасного бізнесу
У програмі:
Позиціонування ОБ в соцмережах.
Як створити свою унікальну торгову пропозицію.
Упакування профілю.
Контент-план і як його писати без досвіду.
Reels-маркетинг(монтаж reels).
Сторіз-маркетинг.
Контент під інфоприводи.
Копірайтинг: як писати цікаві та продаючі тексти.
Блок 9 від психолога
Прямий ефір на тему: «Як не боятись заявляти про себе і подолати страхи»
дуже важлива тема для усіх, хто прагне розвиватись, а не «тупотіти на граблях» зі страхом вкластись і прогоріти!
Блок 10: робота з коучем
Де брати мотивацію
Що таке дисципліна і як дисциплінувати самого себе
Як правильно ставити цілі і досягати їх , а не здаватись на пів шляху

Євгенiя Періг

“Кондитер-початківець” - це must have для кожного кондитера! Після навчання ви зможете готувати не лише “по рецепту”, а будете впевнено себе відчувати у всіх начинках та текстурах, які ви навчитесь комбінувати, створюючи нові десерти!

Що ви отримаєте на навчанні?

Отримаєте фундаментальні знання, які допоможуть вам відчувати себе впевнено після завершення навчання
Отримаєте підтримку, мотивацію та нові знайомства
Зможете пройти весь шлях початківця разом з Євгенією та прокачати не лише навички, а й себе, як особистість
Навчитесь робити фото, які будуть продавати замість вас, Наберетесь досвіду від експертів з фінансів, SMM та маркетингу
Додасте в асортимент трендові декори та перевірені смаки, за якими клієнти повертатимуться знову
Відволічетесь від буднів і
надихнетесь новими ідеями!

Варіанти участі

Підвищення цін через:

24:00:00
Самостійний
15 тижнів + доступ до навчання 3 міс після завершення навчання
Блок з рецептами  
Конспекти та додаткові матеріали для друку після завершення навчання
*Доступна оплата частинами
16600 грн.
20750
Повна оплатаЗабронювати
Груповий
15 тижнів + доступ до навчання 6 міс після завершення навчання
Блок з рецептами
Блок: фінанси
Блок: психологія
Блок: коучинг
Блок: SMM
Блок зі створення фото та відеоконтенту
Конспекти та додаткові матеріали для друку
Загальний чат  з Євгенією та куратором
Підтримка в чаті- 8 групових зідзвонів  
Прямі ефіри від коуча
Дипломна робота
Електронний сертифікат
Друкована книга з теоретичною частиною
Друкований рецептурник
*Доступна оплата частинами
18675 грн.
37350
Повна оплатаЗабронювати
Наставництво
15 тижнів + доступ до навчання 1 рік після завершення навчання
Блок з рецептами
Блок: фінанси
Блок: психологія
Блок: коучинг
Блок: SMM
Блок зі створення фото та відеоконтенту
БОНУС-ПРОДУКТ “10 бісквітних тортів з декорами на мільйон”
Конспекти та додаткові матеріали для друку
Чат-пʼятірка з Євгенією
Зідзвони з Євгенією в пʼятірках 1 раз на 2 тижні
Розбори від коуча
Підтримка в чаті
Дипломна робота
Фізичний сертифікат
Друкована книга з теоретичною частиною
Друкований рецептурник
*Доступна оплата частинами
41500 грн.
62250
Повна оплатаЗабронювати
Відділ турботи

БОНУС

При оплаті протягом 24 годин
24:00:00

Наші студенти та їх результати

Відповіді на запитання

Скільки часу триває курс?
Курс розрахований на 15 тижнів інтенсивного навчання, де кожен блок відкривається поступово, завдяки чому ви зможете поступово і ефективно навчатись, від найпростіших виробів до складніших.
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Чи є підтримка після закінчення курсу?
Так, Ви матимете доступ до спільноти в Телеграм, чат з учасниками залишається з вами назавжди!
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Чи підійде мені курс, якщо я повний новачок?
Так! Курс підходить як для новачків, які прийшли в кондитерку з “0”, так і досвіченим кондитерам, які вже мають замовлення, та хочуть розширити асортимент та підвищити чек.
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Де буде відбуватись навчання?
На зручній платформі, де будуть розташовані уроки в записі. Ви в будь-який момент зможете їх передивлятись.
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Чи є розстрочка?
Так! Ми пропонуємо декілька варіантів банків від 3-х до 6-ти місяців. Якщо потрібно більше — залишайте заявку менеджеру.
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates