Станьте професіоналом 
бісквітних тортів 
з Євгенією Періг!

Опануйте 10 неперевершених декорів за допомогою деталізованих відеорецептурників від кондитера з 8-річним стажем
Зареєструватись
Початок навчання 1 серпня

Кому підійде навчання?

Любитель
Маєте досвід проходження кондитерських курсів
Хочете вражати сімʼю та 
близьких новими рецептами
Хочете перетворити хобі в стабільний заробіток
Початківець
Не знаєте з чого почати в кондитерській справі
Не вірите у свої сили та боїтесь помилитись
Не маєте досвіду в проходженні курсів
Кондитерська справа для вас — спосіб розслабитись та відключитись від зовнішніх проблем
Практик
Завжди шукаєте нові рецепти для покращення смаку
Шукаєте натхнення
та оточення однодумців
Хоче отримати професійні робочі рецепти, які завжди вдаються, а не «на око замісила»

Що ви отримаєте на навчанні?

Комплексне навчання для всіх рівнів: від початківців до професіоналів
Якісні матеріали на зручній платформі, які ви зможете переглядати у доступний для вас час
Затишна спільнота професіоналів, любителів та просто однодумців
Повноцінне навчання, яке відповість на всі питання щодо невдач з бісквітними тортами та декоруванням
Мотивацію, віру та підтримку від інших, якої вам так не вистачає
Отримаєте деталізовані рецептурники з покроковими інструкціями приготування кожного торта
Приєднатись до навчання
Євгенія Періг — авторка навчання та засновниця Perig Academy

Ваш наставник і вчитель Євгенія Періг

«Мрію, щоб кожен студент, попри всі проблеми, знайшов у собі сили стати на шлях пошуку справи свого життя»

Програма курсу

Торт “Вишня з профітролями”
Урок 1
Готуємо бісквіт.
Урок 2
Підготовка форми для бісквіта та начинок.
Лайфхак: Як підготувати форму, щоб тісто не витікало, не осідало з однієї сторони та випікалось рівномірно.
Урок 3
Заварне тісто для профітролів.
Лайфхак: Як мінімізувати час при приготуванні тортів.
Урок 4
Крем для торта.
Лайфхак: Як приготувати бездоганний крем з однорідною консистенцією без термометра.
Урок 5
Вишневе конфі.
Урок 6
Випікаємо профітролі.
Урок 7
Мус для торта.
Урок 8
Начиняємо випечені профітролі.
Урок 9
Готуємо пунш.
Урок 10
Збираємо торт.
Урок 11
Готуємо шовковистий ганаш, який завжди лягає рівномірно.
Урок 12
Обтягуємо торт ганашем. Вирівнювання.
Урок 13
Декор. Цукрова флористика + обтягування мастикою у сучасній техніці «мармур».
Торт “Ферреро-Роше”
Урок 1
Готуємо бісквіт.
Урок 2
Підготовка форми для бісквіта та начинок.
Урок 3
Приготування ніжного горіхового кремю.
Урок 4
Нарізання бісквіта на коржі — як це робити завжди однаково та за лічені хвилини.
Урок 5
Приготування пунша.
Урок 6
Готуємо крем, просочуємо коржі та збираємо торт.
Урок 7
Ідеальний ганаш на молочному шоколаді.
Урок 8
Обтяжка торта. Лайфхак: Як правильно обрати підкладку для торта?
Лайфхак: Як запобігти тріщинам на ганаші і завжди бути впевненим у транспортуванні тортів на ганаші.
Урок 9
Декор із криноліну. Обтягування мастикою у техніці «мармур».
Торт “Малиновий сорбет”
Урок 1
Готуємо бісквіт.
Лайфхак: Готуємо бісквіт, який ніколи не осідає і завжди має бездоганну текстуру.
Урок 2
Підготовка форм для бісквіта та начинок.
Урок 3
Приготування малинового мусу.
Урок 4
Конфі «малина-маракуя».
Урок 5
Приготування пунша.
Урок 6
Нарізання бісквіта на рівні коржі, швидка збірка торта.
Урок 7
Ганаш на білому шоколаді з ідеальною консистенцією та текстурою.
Урок 8
Обтягування торта ганашем, секрет мого ідеального вирівнювання.
Урок 9
Декор.
Урок 10
Нанесення оксамитового покриття: поради з досвіду, техніки та чим найкраще це робити.
Торт “Рафаель”
Урок 1
Готуємо пишний кокосовий бісквіт.
Урок 2
Підготовка форм для бісквіта та начинок.
Урок 3
Приготування ганаша на основі заварного кокосового крему.
Урок 4
Хрусткий прошарок.
Урок 5
Приготування пунша.
Урок 6
Мигдальний ганаш.
Урок 7
Нарізання бісквіта на коржі, збірка торта.
Урок 8
Білково-заварний крем як альтернатива ганаша.
Лайфхак: Як працювати з кремом після заморозки; які можуть бути «підводні камені», як розморожувати, що можна/що ні.
Урок 9
Процес декорування торта.
Торт “Тірамісу”
Урок 1
Випікаємо ванільний бісквіт.
Урок 2
Підготування форм для бісквіта та начинок.
Урок 3
Збитий ганаш “Капучино з лікером «Бейліс»
Урок 4
Кавова карамель з вираженим смаком запашного еспресо.
Урок 5
Приготування крему з сиром «Маскарпоне»
Урок 6
Нарізання бісквіта на коржі, підготовка начинки.
Урок 7
Приготування пунша.
Урок 8
Збирання торта — мої найшвидші техніки та поради; базові знання.
Урок 9
Приготування ганашу на білому шоколаді для покриття торта.
Урок 10
Обтягування торта.
Урок 11
Декорування.
Торт “Мак-полуниця”
Урок 1
Приготування довершеного бісквіта з маком.
Урок 2
Підготовка форм для бісквіта та начинки.
Урок 3
Ванільна намелака.
Урок 4
Компоте з полуниці.
Урок 5
Ванільний крем.
Урок 6
Готуємо просочування, щоб смак був вираженіший.
Урок 7
Збирання торта.
Урок 8
Ганаш на білому шоколаді.
Урок 9
Обтягування торта.
Урок 10
Декорування. Покриття велюром. Мастичний бант.
Лайфхак: тушування барвника по мастиці. Як зробити бант блискучим?
Торт “Київ”
Урок 1
Випікання дуже пухкого бісквіта.
Урок 2
Підготовка форм для бісквіта та начинки.
Урок 3
Готуємо хрусткий прошарок.
Урок 4
Меренга горіхова для торта.
Урок 5
Горіховий мус — в ідеальних пропорціях.
Урок 6
Приготування пунша.
Урок 7
Нарізання бісквіта та збірка торта.
Урок 8
Крем.
Урок 9
Збирання торта.
Урок 10
Ганаш на молочному шоколаді.
Урок 11
Конструкція для обʼємних фігур та вирівнювання.
Урок 12
Декор — вишукана шоколадна куля (темперування шоколаду).Таємниця збирання торта в кулі та відсутності швів.
Урок 13
Готуємо велюр.
Урок 14
Створюємо декор — метелики — в унікальній техніці.
Торт “Тропічні фрукти”
Урок 1
Випікаємо бісквіт «Женуаз»
Урок 2
Підготовка форм для бісквіта та начинки.
Урок 3
Приготування двох видів компоте.
Урок 4
Пунш. Приготування кокосового крему.
Урок 5
Нарізання та збірка торта.
Урок 6
Ганаш на молочному шоколаді.
Урок 7
Вирівнювання торта.
Урок 8
Декор: квіти з вафельного паперу.
Урок 9
Оксамитове покриття.
Торт “Баноффі”
Урок 1
Випікаємо бісквіт з арахісом.
Урок 2
Підготовка форм для бісквіту та начинок.
Урок 3
Солена карамель.
Урок 4
Збита карамель.
Урок 5
Карамелізовані банани, пюре з печеного банану.
Урок 6
Готуємо кранч.
Урок 7
Банановий мус.
Урок 8
Приготування пунша.
Урок 9
Нарізання бісквіту на коржі та збірка торта.
Урок 10
Крем.
Урок 11
Ганаш на молочному шоколаді.
Урок 12
Обтягування торта.
Урок 13
Покриття «оксамитом» — велюруємо торт.
Урок 14
Декор: дуже красиві квітки з вафельного паперу.
Торт “Спекулос-груша”
Урок 1
Випікаємо бісквіт з вишуканим смаком горіхів пекан.
Урок 2
Підготування форм для бісквіта та начинки.
Урок 3
Приготування пряного кранчу.
Урок 4
Грушеве компоте.
Урок 5
Приготування пунша.
Урок 6
Кремю на основі крему «Англез»
Урок 7
Крем з печивом «Спекулос»
Урок 8
Підготовка коржів та збирання торта.
Урок 9
Ганаш на білому шоколаді.
Урок 10
Обтягування торта.
Урок 11
Декор: квіти із вафельного паперу та текстуроване покриття.

🎁БОНУС при оплаті протягом 24 год

Файл із розбором найчастіших проблем у бісквіті

Що ви отримаєте на навчанні?

10
неймовірних декорів
2
місяці підтримки в чаті
10
рецептурників
112
ВІДЕОУРОКІВ

Варіанти участі

Базовий
01
10+ відеоуроків
02
10 детальних рецептурників у PDF форматі, зручних для друку
03
112 покрокових відеоуроків
04
Доступ до матеріалів 3 місяці після завершення навчання (з можливістю продовження доступу)
05
Чат підтримки з кураторами
06
3 ефіри від Євгенії:
-  Де шукати мотивацію та підтримку
- Розбір помилок
- Віра в себе та своє діло. Як шукати клієнтів?
07
Як формувати ціни на свої торти
08
Прораховані собівартості до кожного торту
09
1 особиста консультація від Євгенії (до 1 години)
10
Всі додаткові матеріали
11
Сертифікат
*Доступна оплата частинами
8 400 грн
12 000 грн
Приєднатись до навчання
Залишилось 200 місць
Преміум
01
10+ відеоуроків
02
10 детальних рецептурників у PDF форматі, зручних для друку
03
112 покрокових відеоуроків
04
Чат підтримки з кураторами
05
Доступ до матеріалів 6 місяців після завершення навчання (з можливістю продовження доступу)
06
3 ефіри від Євгенії:
-  Де шукати мотивацію та підтримку
- Розбір помилок
- Віра в себе та своє діло. Як шукати клієнтів?
07
Сертифікат
08
Прораховані собівартості до кожного торту
09
Всі додаткові матеріали
10
Як формувати ціни на свої торти
Sold Out
*Доступна оплата частинами
15 000 грн
15 000 грн
Приєднатись до навчанняЗабронювати за 500 грн
Залишилось 100 місць
VIP-пакет
01
10+ відеоуроків
02
10 детальних рецептурників у PDF форматі, зручних для друку
03
112 покрокових відеоуроків
04
Особиста комунікація з
Євгенією
05
Доступ до матеріалів 12 місяців після завершення навчання (з можливістю продовження доступу)
06
3 ефіри від Євгенії:
-  Де шукати мотивацію та підтримку
- Розбір помилок
- Віра в себе та своє діло. Як шукати клієнтів?
07
Як формувати ціни на свої торти
08
Прораховані собівартості до кожного торту
09
2 особисті консультації від Євгенії (до 1 години)
10
Всі додаткові матеріали
11
Сертифікат
*Доступна оплата частинами
30 000 грн
30 000 грн
Приєднатись до навчанняЗабронювати за 750 грн
Залишилось 15 місць
Sold Out

Наші студенти та їх результати

Після курсу ви

Опануєте 10 найкращих рецептів тортів та розкішних декорів
Зможете урізноманітнити ваш асортимент так, щоб вашим замовникам завжди було що скуштувати
Зможете дивувати своїх рідних неперевершеними рецептами та новими поєднаннями смаків
Відчуєте підтримку та нарешті знайдете коло однодумців
Отримаєте базу знань для старту в професії кондитера
Навчитесь технікам ВАУ-декорування, які збільшать ваш чек

Відповіді на найпоширеніші запитання

Скільки часу триває курс?
Курс розрахований на 2 місяці інтенсивного навчання.
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Чи є підтримка після закінчення курсу?
Так, Ви матимете доступ до спільноти в Телеграм.
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Чи можу я повернути кошти, якщо курс мені не підійде?
Так, ми пропонуємо 14-денну гарантію повернення коштів.
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Чи підійде мені курс, якщо я повний новачок?
Так! Курс підходить як для новачків, які прийшли в кондитерку з “0”, так і досвіченим кондитерам, які вже мають замовлення, та хочуть розширити асортимент та підвищити чек.
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Де буде відбуватись навчання?
На зручній платформі, де будуть розташовані уроки в записі. Ви в будь-який момент зможете їх передивлятись.
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Чи є розстрочка?
Так! Ми пропонуємо декілька варіантів банків від 3-х до 6-ти місяців. Якщо потрібно більше — залишайте заявку менеджеру.
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates